1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

 

#ERASMUS DAYSCu prilejul zilelor dedicate programului Erasmus +, ESN Sibiu (Erasmus Student Network) în colaborare cu Biroul Erasmus + organizează două întâlniri informative despre oportunitățile programului la nivelul instituțiilor de învățământ superior. De asemenea, pentru a aduce mai aproape de voi experiența Erasmus +, veți cunoaște poveștile beneficiarilor Erasmus + incoming și outgoing.

 

#ERASMUSDAYS (FACE-TO-FACE)


Grupul - țintă vizat: Evenimentul se adresează studenților interesați să efectueze mobilități în semestrul al II-lea al anului academic în curs: doar studenți din anul 2 și anul 3 ( în cazul în care studiile de licență sunt de 4 ani).


Important: Ca urmare a situației generate de Covid- 19, locurile sunt limitate.

Sunt invitați să participe din cadrul fiecărei facultăți: un student din consiliu, un student din asociația studențească, doi reprezentanți ai anului 2 ( dintre care un reprezentant este șef de an), un reprezentant al anului 3 - șef de an (dacă ciclul de licență este de 4 ani).

 

Locul și spațiul de desfășurare: EduHub - 14 octombrie, joi, ora 14:00

 

 

#ERASMUSDAYS (ONLINE)

 

 

Grupul - țintă vizat: Evenimentul se adresează studenților din anul I, interesați să efectueze mobilități Erasmus+ în anul academic următor.

 

Desfășurarea evenimentului: vineri, 15 octombrie, ora 19:00.


Pentru participare, accesați următorul link:

meet.google.com/nkt-ysfw-orh


 

 

 

erasmusdays2021.png